SCIOS-gecertificeerd

Scope 12

Onafhankelijk advies

Advies en begeleiding bij uw zonnestroominstallatieOntvangt u graag onafhankelijk advies en wilt u de juiste begeleiding bij de aanleg van een zonnestroominstallatie, zoals zonnepanelen? Maak dan gebruik van de diensten van RJ inspecties uit Best. We hebben jaren aan ervaring in de begeleiding bij de aanleg van deze installaties. Tevens zijn we gespecialiseerd in de keuring en inspecties van zonnestroominstallaties. Wanneer u ons inschakelt voor advies en begeleiding bij de aanleg van een zonnestroominstallatie, dan profiteert u van onze kennis met betrekking tot de laatste richtlijnen en wetgeving.

Waar helpen we u mee bij advies en begeleiding bij de aanleg vaneen zonnestroominstallatie?

Laagspanning installatieWanneer we u bijstaan met advies en begeleiding bij de aanleg van een zonnestroominstallatie, dan helpen we bij het hele proces. We letten vooral op de veiligheid bij de aanleg. Denk aan de bedrading van de omvormer naar de meterkast en naar de zonnepanelen, maar ook de omvormers zelf, de zonnepanelen en meer. We bekijken welke connectoren u het beste kunt gebruiken, of u de omvormer tegen een wand mag plaatsen, of uw meterkast voldoende capaciteit heeft, wat voor aardlekschakelaar u moet toepassen en waar u rekening mee moet houden voor uw verzekering. Soms kan deze namelijk eisen dat een PV-installatie gekeurd moet worden. Of dat u een inspectierapport van de PV-installatie overhandigd. Dit kunnen we ook voor u uit handen nemen.

Vraag meer informatie over de mogelijkheden


Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons bedrijf of onze werkwijze? Wij geven u graag advies en begeleiding bij de aanleg van een zonnestroominstallatie. Neem contact met ons op via ons contactformulier of +31 (0)6 38 59 45 57. Schakelt u ons ook in voor inspecties aan uw installaties? Dan voeren we deze uit volgens de laatste Scope 12 richtlijnen. Wij bieden advies en begeleiding bij de aanleg van een zonnestroominstallatie voor zowel particulieren als bedrijven of organisaties.