SCIOS-gecertificeerd

Scope 12

Onafhankelijk advies

DC-zijdige metingMet een DC-zijdige elektronische meting kunt u de elektrische eigenschappen van de DC-bekabeling een zonnestroominstallatie meten. RJ inspecties uit Best is gespecialiseerd in inspecties en keuringen van zonnepanelen of complete installaties. Een DC-zijdige meting van een installatie meet de gelijkstroom kant. We bekijken de spanning en het vermogen van afzonderlijke zonnepanelen of van de installatie in het geheel. Zo weten we of de panelen goed functioneren of dat er defecten zijn. Denk hierbij aan verminderde prestaties, onderbrekingen of zelfs een omgekeerde polariteit in de bedrading.


Een DC-zijdige meting om afwijkingen vast te stellen

Laagspanning installatie
Een DC-zijdige elektronische meting wordt vaak gedaan om eventuele afwijkingen in de zonnestroominstallatie vast te stellen. Afwijkingen beïnvloeden niet alleen de prestatie, maar ook de veiligheid van de installatie. Aangezien uw veiligheid altijd voorop staat, zullen we in een gedetailleerde meetrapportage onze aanbevelingen met u delen. Middels heldere consulten, maken we u duidelijk wat de situatie is.

Wat u in een rapportage na de DC-zijdige meting kunt vinden

Wanneer we een DC-zijdige elektronische meting hebben gedaan, zullen we u aanbevelingen doen, indien dat nodig blijkt. We delen spannings- en stroommetingen van de panelen, eventuele verliezen in de kabels van de zonnepanelen naar de omvormer, polariteitsmetingen, isolatieweerstandsmetingen en nog meer. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd om een DC-zijdige elektronische meting volgens SCIOS Scope 12 richtlijnen uit te voeren. Door onze specialisatie in keuringen van PV-installaties, weten we als geen ander hoe we u in duidelijke taal kunnen helpen.

Neem contact op voor de mogelijkheden


Wilt u een DC-zijdige elektronische meting door ons laten uitvoeren? Bekijk ook eens onze referenties om een duidelijker beeld bij ons bedrijf te krijgen. We helpen u graag met al uw metingen. Ook voeren we inspecties op zonnepanelen uit. Of we voeren een AC-zijdige meting uit, als u dat ook wilt laten doen. Bekijk onze werkwijze voor een duidelijker beeld over wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neemt u contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0)6 38 59 45 57 of info@rjinspecties.nl.