SCIOS-gecertificeerd

NEN 1010-inspecties

Onafhankelijk advies

De inspectie van een PV-installatie

RJ inspecties voert als technisch bedrijf in Best een grondige inspectie uit aan uw PV-installatie. Vaak wil uw verzekering dat uw PV-installatie geïnspecteerd wordt. Aangezien wij de taal van de verzekeraars spreken, kunnen wij deze inspectie uitvoeren zoals zij dat willen. Zo weet u zeker dat uw verzekering tevreden is met het uitgebreide inspectierapport dat wij na de keuring voor u opstellen.

Laagspanning installatie

Wij voeren de inspectie aan uw PV-installatie uit volgens de geldende richtlijnen

De inspectie aan uw zonnepanelen voeren wij uit volgens de SCIOS Scope 12-richtlijnen. Wij beschikken namelijk over een SCIOS-certificaat, waardoor u bij ons zeker bent van een juiste inspectie aan uw PV-installatie. Wij controleren ieder zonnepaneel tijdens de keuring op een aantal onderdelen:

  • De brandrisico’s
  • De bouwkundige veiligheid
  • De elektrische veiligheid

We inspecteren uw gehele PV-installatie, inclusief de bijbehorende elektrische voorzieningen en de omvormers. In ons uitgebreide keuringsrapport registreren we zowel de goede punten als de afkeuringspunten. Hierdoor weten uw verzekering en u precies hoe het gesteld is met uw PV-installatie na de keuring.

Vraag een offerte aan voor een inspectie

Neem contact met ons op als u een inspectie aan uw PV-installatie wilt laten uitvoeren. We vertellen u alles over onze werkwijze en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Dit doen wij ook als u interesse heeft in een NEN 1010-inspectie in de omgeving van Best. Bel naar +31 (0)6 38 59 45 57, stuur een e-mail naar info@rjinspecties.nl of vul het contactformulier in, dan staan wij u graag te woord.