SCIOS-gecertificeerd

Scope 12

Onafhankelijk advies

De inspectie van een PV-installatie

RJ inspecties voert als technisch bedrijf in Best een grondige inspectie uit aan uw PV-installatie. Vaak wil uw verzekering dat uw PV-installatie geïnspecteerd wordt. Aangezien wij de taal van de verzekeraars spreken, kunnen wij deze inspectie uitvoeren zoals zij dat willen. Zo weet u zeker dat uw verzekering tevreden is met het uitgebreide inspectierapport dat wij na de keuring voor u opstellen.

Wij voeren de inspectie uit volgens de geldende richtlijnen

Laagspanning installatie

De inspectie aan uw zonnepanelen voeren wij uit volgens de geldende richtlijnen. Wij beschikken namelijk over de juiste certificeringen, waardoor u bij ons zeker bent van een juiste inspectie aan uw PV-installatie. Wij controleren ieder zonnepaneel tijdens de keuring op een aantal onderdelen:

  • De brandrisico’s
  • De bouwkundige veiligheid
  • De elektrische veiligheid

We inspecteren uw gehele PV-installatie, inclusief de bijbehorende elektrische voorzieningen en de omvormers. In ons uitgebreide keuringsrapport registreren we zowel de goede punten als de afkeuringspunten. Hierdoor weten uw verzekering en u precies hoe het gesteld is met uw PV-installatie na de keuring.

Uw PV-installatie of zonnestroominstallatie kunnen we keuren volgends de twee verschillende methodes;

NEN1010 en de Scios Scope 12


Vraag een offerte aan voor een inspectie

Neem contact met ons op als u een inspectie aan uw PV-installatie wilt laten uitvoeren. We vertellen u alles over onze werkwijze en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Dit doen wij ook als u interesse heeft in een NEN 1010-inspectie in de omgeving van Best. Bel naar +31 (0)6 38 59 45 57, stuur een e-mail naar info@rjinspecties.nl of vul het contactformulier in, dan staan wij u graag te woord.