SCIOS-gecertificeerd

Scope 12

Onafhankelijk advies

De inspectie van zonnepanelen

De inspectie van uw zonnepanelen laat u het best uitvoeren door RJ inspecties. Wij hebben al vele jaren ervaring in de keuringen van elektrotechnische installaties en zorgen ervoor dat iedere inspectie gebeurt volgens de geldende richtlijnen. Aangezien we uw taal en die van uw verzekering spreken, helpen we u om tot een goed rapport te komen.

Onafhankelijk advies staat centraal bij onze inspectie aan uw zonnepanelen

Laagspanning installatie

Als wij de inspectie aan uw zonnepanelen mogen verrichten, kiest u daarmee voor een bedrijf dat onafhankelijk advies geeft.
Wij voeren de inspecties uit volgens SCIOS Scope 12-richtlijnen en controleren daarmee uw zonnepanelen op onder meer brandveiligheid, bouwveiligheid en elektrische veiligheid.
Tijdens de keuring van elk zonnepaneel noteren we de eventuele risico’s en de goede dingen die we tegenkomen. Deze inspectie van de zonnepanelen melden we vervolgens in het SCIOS-portaal, waar SCIOS-bedrijven, de installatie-eigenaar en vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen toegang tot hebben.
Van tevoren vertellen we u graag meer over onze werkwijze, zodat u weet wat er tijdens de inspectie gaat gebeuren.

Vraag een offerte aan voor de zonnepaneleninspectie

Neem contact met ons team uit Best op als u een inspectie aan uw PV-installatie wilt laten uitvoeren. Wij stellen graag een offerte voor de keuring van uw PV-systeem op. Zo weet u wat de hoogte wordt van de kosten van de inspectie van uw zonnepanelen. Bel naar +31 (0)6 38 59 45 57 of stuur een e-mail naar info@rjinspecties.nl.