SCIOS-gecertificeerd

NEN 1010-inspecties

Onafhankelijk advies

De NEN 1010-inspectie

Als u een nieuwe elektrotechnische installatie laat plaatsen in uw pand, is het verantwoord als u een Scope12 laat uitvoeren met als onderdeel een NEN 1010-inspectie. Deze keuring kan gedaan worden door RJ inspecties uit Best. Wij zijn een technisch inspectiebedrijf met veel ervaring in de keuringen en aanleg van elektrotechnische installaties. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Laagspanning installatie

Wat houdt een NEN 1010-inspectie in?

Tijdens een Scope12 keuring voeren we een NEN 1010-inspectie uit. Hierbij controleren wij of de laagspanningsinstallatie is gebouwd op een veilige en verantwoorde manier. Het is belangrijk dat u deze inspectie laat uitvoeren, zodat u de veiligheid van uw werknemers kunt waarborgen. Daarnaast inspecteren wij of de elektrotechnische laagspanningsmachine de bedrijfsprocessen zal bevorderen, in plaats van verstoren. Wij voeren deze inspectie uit volgens de SCIOS Scope-richtlijnen, waardoor u zeker weet dat ons uitgebreide inspectierapport berust op de juiste kennis en vaardigheden voor de inspectie.

Ook andere inspecties voeren wij uit

Naast dat we een Scope12 keuring met NEN 1010-inspectie kunnen uitvoeren, staan wij ook voor u klaar voor de inspectie van uw zonnepanelen. Deze inspectie van de PV-installatie voldoet tevens aan de hoge kwaliteitseisen die gesteld zijn door de SCIOS. Wij spreken de taal van de verzekering en zorgen ervoor dat deze inspectie ook voldoet aan alle verwachtingen van uw verzekering.

Neem contact met ons op voor een inspectie

Zonnepanelen inspectie

Heeft u interesse in een scope12 keuring met als onderdeel een NEN 1010-inspectie of de keuring van uw PV-installatie? Neem dan contact met ons voor een offerte op maat op door te bellen naar +31 (0)6 38 59 45 57, een e-mail te sturen naar info@rjinspecties.nl of door het contactformulier in te vullen. Ons team is werkzaam in de omgeving van Best en vertelt u graag meer over onze werkwijze.