SCIOS-gecertificeerd

Scope 12

Onafhankelijk advies

De keuring van uw zonnepaneel

Is uw zonnepaneel toe aan een deskundige keuring? Schakel dan RJ inspecties uit Best in. Al vele jaren laten mensen hun zonnepanelen keuren door onze ervaren experts. Dankzij onze ervaring in de aanleg en keuringen van elektrotechnische installaties én onze kennis en klantgerichtheid kunnen wij de keuring van uw zonnepaneel als de beste uitvoeren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht voor het laten keuren van hun zonnepanelen.

Laagspanning installatie

Zonnepaneel: wat er komt kijken bij de keuring?

Als u de zonnepanelen door ons bedrijf uit Best wilt laten keuren, weet u daarmee zeker dat deze inspectie van de zonnepanelen gebeurt volgens de geldende richtlijnen. Ons technische bedrijf voert erkende SCIOS Scope 12-inspecties uit, waarbij we ieder zonnepaneel tijdens de keuring controleren op een aantal zaken. Allereerst letten we erop of de zonnepanelen nog wel brandveilig en elektrisch veilig zijn. Daarnaast controleren we of de constructie van elk zonnepaneel nog veilig is. Ook kunt u de zonnepanelen door ons laten keuren op bepaalde risico’s. Vaak ontstaan er kleine afwijkingen die u zelf niet ziet, maar wel voor grote gevolgen kunnen zorgen. Deze constateren wij tijdens de inspectie van uw PV-installatie. Zo weet u na de keuring hoe het is gesteld met de veiligheid van elk zonnepaneel en welke eventuele reparatiewerkzaamheden er nodig zijn.

Maak een afspraak voor een zonnepaneelkeuring

Neem contact met ons op als u uw zonnepanelen wilt laten keuren door een betrouwbaar en deskundig bedrijf. Wij plannen graag een afspraak met u in voor de keuring van uw PV-systeem. Voor de keuring van uw zonnepaneel neemt u het best contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 38 59 45 57 of een e-mail te sturen naar info@rjinspecties.nl. Bekijk in de tussentijd onze referenties, zodat u vertrouwder raakt met ons bedrijf.